Over Plantaardig.org

CookinBV-logo-smallerOver Plantaardig.org
Deze website is een concept van Cookin’ BV. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan deze website vragen hebben of wanneer u een interessant nieuwtje heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Cookin’ BV
Ophoviuslaan 100
5212 AR ‘s-Hertogenbosch

T: 06 – 55 71 68 06
E: info@cookin.nl

Partner worden?
Cookin’ BV is eigenaar en ontwikkelaar van onder andere Beleef.nl, Koffiegek.nl, Koffiepraat.nl, Rideit.nu, MTBMarathon.nl, Theegek.nl, Horecakoffie.nl en Specialtytea.nl. Deze websites zijn al jaren dé plek voor koffie- en theeliefhebbers. De bezoekersaantallen liegen er niet om en bieden interessante advertentiemogelijkheden.

Draagt u deze websites een warm hart toe en wilt u mee helpen deze websites de komende jaren verder te laten groeien, dan bieden wij u een speciaal partnership. Dit partnership bestaat enerzijds uit sponsoring (het hosten en onderhouden van websites met veel traffic kost nu eenmaal geld) maar biedt anderzijds ook de mogelijkheid content te leveren en mee te denken over de toekomst van deze websites. Wat bieden wij:

  • Aanwezigheid op deze websites in de vorm van een banner en/of een advertorial (alle websites). Deze banners of advertorials kunnen gedurende het jaar gewijzigd worden om in te springen op seizoenen, producten of evenementen;
  • Laten plaatsen van nieuws- of persberichten op Theegek.nl, Horecakoffie.nl en Koffiegek.nl (maximaal 12 per jaar);
  • Aanbieden van producten ten behoeve van het proefpanel op Koffiepraat.nl;
  • Meedenken over de toekomst van de genoemde websites en het uitrollen van acties of evenementen.

Iets voor u of uw bedrijf? Top! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Persberichten
Heeft u een leuk nieuwtje, nieuw product of organiseert u een evenement? Stuur dan uw bericht (digitaal) en eventuele sample producten naar bovenstaand adres. Wij zullen uw bericht beoordelen en op de betreffende website(s) plaatsen.