Waarom deze website?

Toverwoord
Plantaardig
lijkt het toverwoord te zijn de afgelopen tijd. Het verminderen van onze vleesconsumptie zou een verbetering zijn voor het milieu, een hoop dierenleed voorkomen en niet in de laatste plaats onze eigen gezondheid aanzienlijk verbeteren. Documentaires als The Game Changers en Forks over Knives laten zien hoe een plantaardig dieet je leven drastisch zou kunnen verbeteren.

In de praktijk blijkt een volledig “vegan” dieet toch lastig te zijn. Hoe zorg je dat je alle benodigde stoffen binnen krijgt? Hoe krijg je de rest van je gezin ook mee in jouw nieuwe eet-stijl? Waar koop je al die producten?

Met Plantaardig.org willen we je door de bomen het bos weer laten zien en verzamelen we lekkere recepten, gouden tips, nieuwe producten en interessante nieuwtjes zodat jij nooit meer iets mist. Handig dus als je op weg bent naar een leefstijl met minder vlees, géén vlees of zelfs helemaal geen dierlijke producten.

Steentje bijdragen?
Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen aan deze website met leuke nieuwtjes of recepten, laat het ons dan weten. Lijkt het je leuk om mee te schrijven op Plantaardig.org? Super! Klik hier voor onze contactgegevens >