Overig

Plantpraat.nl, dé online plek voor vleesvervangers!

10 mrt , 2020  

In onze zoektocht naar laagdrempelige informatie voor mensen die minder vlees willen eten, die géén vlees willen eten of die zelfs een vegan lifestyle willen volgen misten we eigenlijk een platform waar je je ervaringen kunt delen en die van anderen kunt lezen. Social media staat er natuurlijk vol mee maar als je de ene dag een interessant artikel leest, dan kun je dat de volgende dag al niet meer vinden. Zonde!

Een discussieforum is een bewezen concept en al jaren een unieke tool om een bepaalde doelgroep een podium te geven. Laagdrempelig, eenvoudig in gebruik en eenvoudig doorzoekbaar Zo’n platform kan uitgroeien tot een enorme kennisbank waar je terecht kunt met je vragen en waar je anderen kunt helpen of adviseren.

Koffiepraat.nl
Een goed voorbeeld van zo’n platform is Koffiepraat.nl. Dit koffie forum hebben wij in 2007 opgericht en is op dit moment de uitgelezen plek waar horecaprofessionals, barista’s en enthousiaste thuisbarista’s elkaar ontmoeten. Met bijna 6.500 leden en meer dan 70.000 berichten vind je hier al snel het antwoord op je vragen.

Als verlengstuk van Plantaardig.org hebben we nu Plantpraat.nl gelanceerd. Dit platform staat natuurlijk nog in de kinderschoenen en valt of staat met een enthousiaste achterban. Daarom willen wij jou uitnodigen om je te registreren, je voor te stellen en je kennis te delen. Heb je een leuk vegetarisch restaurant in je stad? Heb je een top-recept waar je iedereen gek mee maakt? Een nieuw product ontdekt dat je met de wereld wilt delen? We horen het heel graag!

Heb je ideeën, suggesties of vragen? Laat het ons dan ook weten zodat we samen van Plantpraat.nl een succes kunnen maken!

 

, , , , , ,

ByGeef een reactie