Koken en technieken, Recepten

Recept: Drielaagse clubsandwich met kleurrijke veggies

15 jun , 2021  

Heb je veel trek en daarom zin in een grote en verrassende lunch? Deze drielaagse clubsandwich is wat je zoekt! Met slechts een paar ingrediënten zet je een kleurrijke sandwich op tafel waar je ‘u’ tegen zegt. Dat wordt gegarandeerd genieten voor jou en het hele gezin!

Ingrediënten
24 plakken Nurishh Original
12 sneden wit desembrood
3 tomaten, in plakjes
½ komkommer, in plakjes
200 g romeinse sla
200 g radijsjes, in plakjes
100 g geraspte wortel
120 g kiemgroente

Voor de avocado-pestospread
4 avocado’s
15 g basilicum, fijngesneden
zout en peper

Bereidingswijze

  1. Snijd wanneer dit nog niet gebeurd is, het desembrood in 12 grove sneden en rooster deze in een broodrooster of in het midden van de oven 5-10 minuten op 200 °C totdat ze goudbruin en knapperig zijn geworden.
  2. Halveer de avocado, verwijder de pit en plet het vruchtvlees met een vork. Voeg hier de basilicum aan toe en breng op smaak met zout en peper.
  3. Leg een geroosterde boterham op een bord en bestrijk met avocado-pestospread, verdeel hier een paar plakjes komkommer en radijs over, gevolgd door 2 plakjes Nurishh Original, geraspte wortel en romeinse sla. Leg hier een geroosterde boterham op, bestrijk met avocado-pestospread en beleg met kiemgroente, 2 plakjes Nurissh Original, gevolgd door 3 plakjes tomaat en romeinse sla. Leg hier nog een geroosterde boterham op. Herhaal deze stap voor de rest van de boterhammen en serveer.

Credits: Nurishh

, , , , ,

ByGeef een reactie