Koken en technieken

Met Point-Virgule bak je de knapperigste ovenfrietjes

20 nov , 2020  

Ovenfrietjes zijn gezonder dan de variant die je in een frietpan bakt maar hoe zorg je nou dat ze net zo knapperig worden? Point-Virgule heeft nu een herbruikbare frietmand van glasvezel waarmee je niet alleen de lekkerste frietjes, maar ook pizza’s, croissants en ovensnacks bakt. Zo bespaar je op wegwerpbakpapier: zero waste. Het herbruikbare ovenmandje is dus ook nog eens milieuvriendelijk.

Point-Virgule heeft nog meer herbruikbare bakaccessoires op basis van glasvezel. Ze zijn handig en zorgen voor een uitstekend bakresultaat. Voor een knapperige tosti of een Italiaanse panini gebruik je de Grill en Toast Bags. Het grote voordeel van deze zakjes is dat er geen kruimels of plakkerige restanten in je broodrooster achterblijven. Na gebruik was je ze af om ze opnieuw te gebruiken, zo vaak je maar wilt.

Geen papierverspilling meer
Voor versgebakken koekjes gebruik je het herbruikbare Point-Virgule Bakpapier van glasvezel. Hiermee bak je de lekkerste koekjes en ga je ook nog eens papierverspilling tegen. Dus trek je keukenschort aan en ga aan de slag.

Informatie
Point-Virgule Bakmandje van glasvezel (33x33x2,5cm) € 8,95. Bakpapier van glasvezel (40x33cm) € 3,95. Grill en Toast Bags van glasvezel vanaf € 3,95. Point-Virgule is een merk van LivWise. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.

, , , , , , ,

ByGeef een reactie