Vleesvervangers

THIS™ Isn’t Chicken Shawarma

28 mrt , 2024  

Of je nu zin hebt in een klassieke wrap boordevol Midden-Oosterse smaken of een verfrissende salade, de plantaardige kipshoarma van THIS™ is een heerlijke vleesvervanger voor elk gerecht. Voortbordurend op het succes van hun recent gelanceerde “Isn’t Chicken Pieces”-recept, heeft THIS™ hun meest “kippig” smakende veganistische kipstukjes gebruikt om de ultieme shoarma-ervaring te creëren. 

Het nieuwe recept voor deze kipshoarma is voornamelijk gemaakt van soja- en tuinboonproteïne, met een mix van kruiden zoals gerookt paprikapoeder, komijn, korianderzaad, cassia, gember, munt en cayennepeper. Het resultaat is een heerlijk plantaardig alternatief voor kip dat zowel veel eiwitten als vezels bevat. De stukjes van THIS™ Isn’t Chicken Shawarma zijn uniek – met verschillende hyperrealistische vormen en een vlezige textuur. Dit is het resultaat van de innovatieve extrusietechnologie van het bedrijf, waarbij vocht en hoge hitte wordt gebruikt om de textuur van vlees na te bootsen. 

Na een geslaagde introductie in de Nederlandse markt in september en een klapper van een eerste samenwerking tijdens de Week Zonder Vlees & Zuivel – waarbij een stunt werd uitgevoerd in het Van Gogh museum – is deze productintroductie een mooi vervolg op het Nederlandse succes van het merk.   

Mark Cuddigan, CEO bij THIS™ zegt:  

“Ik ben dol op dit product! En we verwachten dat THIS™ Isn’t Chicken Shawarma net zo’n succes bij de consument zal zijn als bij ons.” 

De nieuwe THIS™ Isn’t Chicken Shawarma is per 1 april exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn voor 4,49 Euro. De plantaardige kipshoarma is hoog in proteïnen en is gemaakt met soja- en tuinbonenproteïne. Ze kunnen het beste in de pan gebakken worden voor zo’n 6-8 minuten, tot ze goudbruin en knapperig zijn. 

, , , , , , ,

ByGeef een reactie