Producten, Vleesvervangers

Biovecci introduceert compleet assortiment van 16 vleesvervangers

1 nov , 2021  

Lekker, biologisch en duurzaam. Dat zijn de vleesvervangers van het nieuwe merk Biovecci, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn bij Ekoplaza en Marqt. Er komen steeds meer vleesvervangers op de markt, maar vaak ontbreekt het aan smaak en ingrediënten van goede herkomst. Biovecci brengt daar verandering in. Alle nieuwe producten zijn namelijk 100% biologisch en worden geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde en kwalitatief hoogstaande ingrediënten uit Europa. Biovecci is daarmee een unieke aanvulling op het vleesvervangerassortiment en is geschikt voor veganisten, vegetariërs én flexitariërs.

Biologisch en lokaal
Het nieuwe merk Biovecci komt met een veelzijdig assortiment aan vleesvervangers. Alle producten zijn biologisch, wat uniek is in het vleesvervangerschap. Het merk streeft ernaar om vleesvervangers te maken die duurzamer zijn dan het bestaande assortiment in de schappen. Zo komt de soja van Oostenrijkse bodem en komt de quinoa uit de Andes. Daarnaast wordt er voor de verpakking 90% minder plastic gebruikt dan bij andere vleesvervangers.
Deze hoge kwaliteit weet Biovecci te bereiken door kleinschalig te werk te gaan. De vleesvervangers worden gemaakt met de nieuwste technieken, en bevatten zo weinig mogelijk toevoegingen waardoor de producten sappig en mals zijn.

Assortiment en verkrijgbaarheid
Het assortiment van Biovecci bestaat uit 11 vegetarische en 5 veganistische vleesvervangers, met onder andere roerbakstukjes, uitgebakken speckjes, een vegetarische kaasschnitzel en verschillende verse burgers. In 2022 zal het vegan assortiment van Biovecci verder worden uitgebreid. Alle nieuwe producten van Biovecci zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Ekoplaza, Marqt en de bio speciaalzaak.

, , , , , , , , ,

By



Geef een reactie