Koken en technieken

Barbecook lanceert tafelbarbecue Carlo

30 mrt , 2020   Gallery

Met de Barbecook Carlo tafelbarbecue kun je elke dag wel grillen. Thuis op het terras, op de camping of ergens onderweg: de Carlo bezorgt je veel barbecueplezier. Dat is te danken aan het compacte ontwerp en aan het feit dat je snel grill ready bent. Handig als je een bijgerecht van gegrilde groenten aan tafel wilt klaarmaken.

Je kunt deze houtskool-BBQ gewoon midden op tafel zetten, veilig en wel. De ingebouwde ventilator zorgt voor een constant en regelbaar vuur. Zo houd je maximale controle en grill je rookvrij. Bovendien is Carlo erg zuinig: je hebt minder houtskool nodig voor meer resultaat. De slimme aanmaak zorgt dat je snel aan de slag kunt met barbecueën.

Geschikt voor een BBQ met vijf personen.
De tafelbarbecue blijft veilig koel aan de buitenkant als het binnenin gloeiend heet wordt. Wel zo kindvriendelijk. De opstaande rand zorgt ervoor dat alle bereidingen keurig op het rooster blijven liggen. Alle onderdelen zijn eenvoudig te demonteren en vaatwasserbestendig. De tafelbarbecue neem je makkelijk mee dankzij de handige draagtas. 

Carlo is geschikt voor een BBQ met vijf personen. Verkrijgbaar in de kleuren Chili Pepper, Army Green, Sunshine Yellow, Urban Grey en Sky Blue. De ventilator van de barbecue werkt op vier AA batterijen.

Informatie
De Barbecook Carlo is verkrijgbaar bij tuincentra en webshops. Consumentenadviesprijs € 139. De AA batterijen zijn niet meegeleverd. Ga voor meer informatie naar www.barbecook.com.

, , , , ,

ByGeef een reactie