Vleesvervangers

Future Food Group zet nieuwe plantaardige producten op de markt

11 apr , 2020  

Future Food Group, dat biologische en veganistische producten op de markt zet, gaat een samenwerking aan met Fazenda Futuro, een Braziliaanse foodtech bedrijf dat vlees maakt van planten. Onder de naam Future Farm gaat het bedrijf nu de Europese markt op. Future Food Group is de exclusieve EU-leverancier van de plantaardige producten van Future Farm.

Future producten
Future Farm producten hebben dezelfde textuur, sappigheid en vleessmaak als vlees, maar zijn volledig plantaardig. Tevens zijn ze glutenvrij. Op de Horecava konden bezoekers al kennismaken met de Future Burger, Future Mince en Future Meatballs. De producten van Future Farm zijn beschikbaar voor zowel de Foodservice/Cash and Carry als Retail.

Samenwerking
De eerste vruchten van de samenwerking kunnen binnenkort geplukt worden. Na een kennismaking op de Horecava zijn vervolgstappen gezet om Europa te veroveren. Dit heeft ertoe geleid dat in april de eerste Future Farm producten bij enkele retailers en groothandels te vinden zullen zijn.

Voor meer informatie: www.futurefoodgroup.nl/future-farm

Heb jij ervaring met deze producten of wil je je ervaring met andere producten delen? Praat dan mee op Plantpraat.nl, het plantaardig discussieforum.

Bron: BioJournaal.nl

, , , , , , , , , ,

ByGeef een reactie